Agzas prātojumi

pēdējo nedēļu pārskats īsumā

piektdiena, jūlijs 08, 2005

Pēdējā laikā katru dienu jūtos nogurusi. Sākumā bija sessija, un nācās krietni pastrādāt, lai sapildītu visus mājasdarbus, uzrakstītu kursadarbu un vēl īstajā darbā naudu pelnītu. Tad bija Jāņi un pāris stundas pēc tam jau lidojums prom no Latvijas, tad lidojums prom no Parīzes, tad no Ņujorkas un tad divas reizes no Soltleiksitijas. Sekojošajās dienās bija jācenšas pārvarēt lidojuma nogurums, jāpiedalās konferencēs un viss kārtīgi jāapskata līdz melnai naktij jeb, pareizāk sakot, agram rītam. Tad vairāk kā 700km brauciens caur Arizonas tuksnesi pie stūres, un pēc tam negulēta nakts līdz lidmašīnai no Vegasas. Tad pāris stundas ilga aizkavēšanās Sinsinati un tā rezultātā mazāk miega NY. Pēc tam interesants lidojums uz otru pusi ar tikai ~4h ilgu nakti (bez gulēšanas, bet ar lielisku saulrietu un saullēktu ar pāris stundu starpību), un tai pašā dienā nokavētu lidmašīnu uz Prāgu un līdz ar to arī tālāk uz Rīgu. Bet savukārt šī rezultātā negulēta nakts Prāgas lidostā, gaidot lidmašīnu nākamajā pusdienlaikā. Tad beidzot uz Rīgu, beidzot mājās ar neparedzētu vajadzību šoferēt pa ceļam. Un nākamajā dienā uz darbu strādāt pilnu dienu 75% slodzes vietā, lai līdz atvaļinājumam paspētu atstrādāt ceļojuma dēļ nenostrādāto laiku. Un tā visu nedēļu līdz šodienai. Bet, protams, redzēts ļoti daudz, iespaidi bagāti un liels prieks par lielisko iespēju.
Briesmīgi gribas gulēt, mazliet gribas ēst, bet nogurums/slinkums kaut ko taisīt, lai gan tie tomāti un zaļumi ledusskapī tā vien grib tikt apēsti, un mans vēders arī pēc viņiem Amerikā riktīgi paspēja noilgoties.
Un tad vēl skumjas par mazu jauku melnu, dikti žiperīgu un gudru dzīvnieciņu, kurš šodien mašīnā kaut kur ielīda tā, ka nevarēju vairs atrast. Dikti ceru, ka viņai pa nakti sagribēsies dzert vai ēst un rīt no rīta varēšu atrast kādas pazīmes, kas liecinātu, ka viņa naktī ir bijusi pie būrīša.
Tagad to visu sajaucam kopā un dabūjam manu pašsajūtu.
Ko darīt? Options: a)iet gulēt b)iet ēst c)taisīt filmu,ko svētdien rādīt vecākiem d)apstaigāt parasti lasītās neta lapas, lai noskaidrotu, kas bez manis šeit paspējis notikt e)iet dušās f)savest kārtībā ceļojuma laika savstarpējo parādu/aizdevumu sarakstu g)sakārtot beidzot istabu h)izgludināt beidzot drēbes i)palasīt iesākto grāmatu j)un vēl vesela kaudze iespējami darāmu darbu..
Any ideas?

2 Comments:

At 8/7/05 11:13 pēcpusdienā, Anonymous Anonīms said...

a)

 
At 13/7/05 11:42 pēcpusdienā, Blogger Agzas said...

tā arī tika izdarīts neilgi pēc posta publicēšanas :)

 

Ierakstīt komentāru

<< Home